Балоните с хелий са радост за малки и големи. С тях много лесно се постига празнично настроение във всяко пространство. Декорацията им е лесна и бърза и може да се направи от всеки.

Добре е да се знае, че балонът с хелий издържа във въздуха от 8 до 12 часа. Така че поръчвайки, се съобразите и с часа, за който ще ви трябват. Ако искате балоните с хелий да издържат минимум 24ч. можем да постигнем това със специалната технология на Хай-флоат гел която обаче оскъпява.

  • Балоните биват: пастелни и едноцветни. Може да изберете микс от цветове (шарено и весело) или да изберете определен цвят, който ви подхожда на цялостното събитие.
  • Балоните с щампа са с различни картинки; надпис Честит Рожден Ден; на цветчета; на пеперудки;  на точки и още и още. Балоните са пъстри, весели и много красиви. При балоните с щампа не се предлагат варианти за избор на определени цветове. те са шарени и пъстроцветни.
  • Балони металик /още се наричат – перлени/. Това са балони с бляскава повърхност и изглеждат по-стилно от пастелните цветове. Подходящи са за всякакви поводи.
  • Фолиеви балони.  Тези балони са под различни форми като например, принцеса, конче, мики и мини маус, пеперуда, тъгър, миньони, маша и мечока, цифри и много други. Балоните са с различна големина и от това се определя и цената. 8лв. 12лв. 16лв. или друга. Освен, че са много красиви, балоните от фолио са и изключително издръжливи. Надути с хелий издържат минимум седмица а с въздух още повече. Друго предимство е, че могат да се надуят и да създават весело настроение многократно

Вижте видовете балони в Онлайн Магазина

Всички балони с хелий са вързани на ленти с дължина минимум 2 метра, защото иначе ще отлетят в небето :)))

Цени на Балони с хелий

  • 1.20 лв. за пастелен балон / вижте ТУК / 
  • 1.40 лв. за балон щампа / вижте ТУК / 
  • 1.40 лв. за металик
  • 2,00 лв. за балон с Хай-флоат гел за пастел
  • 2.00 лв. за балон с  Хай-флоат  щампа.

Цени за фолиеви балони с хелий
Големи фолиеви балони на различни герой, цветя, кончета, принцеси и други 63см.-115см.  / вижте ТУК /
Балони с послание. На тях има специално място където можете да напишете вашето послание. / вижте ТУК /
Цифри от балон – 101.6см. – 16лв./ цветове: злато, сребро, червено, синьо, на звездички, зерба, детски /  Вижте всички цифри ТУК

За поръчки можете да ни се обадите или да поръчате чрез онлайн магазина, контактната форма на сайта, фейсбук, вайбър.
baloneni_cifri_2

 

Доставка:
Предлагаме доставка на балони до всяко място където желаете и в час удобен за вас. Всички поръчки над 24лв. са с безплатна доставка за Варна, а за останалите доставката е 5лв. Приемането на доставки за балони е добре да се направи поне един ден по-рано. / Доставка до Св. св. Константин и Елена – 5лв. Доставка до Златни пясъци – 10лв. /

Доставка от днес за днес:
Ако желаете да поръчате балони от днес за днес може да се обадите и да ги вземете от нашия офис.    (разбира се ако имаме възможност бихме могли да ги доставим с цена за доставка – 5лв. )

Декорация:
Доставката на балони не включва декорация. Цената за декорация е 5 лв. и се уточнява предварително за да предвидим време и място за паркиране

Доставка на балони много рано или късно вечер:
Извършваме доставки както много рано, така и късно вечерта. Доставката на балони за часове преди  9:00 и след 19:30 е 10лв. допълнително.

Купуване на балони от нашия офис:
Можете да вземете балони от офиса ни по всяко време. Но, за да не се разочаровате идвайки на посочения в сайта ни адрес уточняваме , че не сме магазин и за да вземете балони от офиса ни трябва да ни се обадите предварително за да сме на разположение. Благодарим ви !

 

Доставка на балони или парти услуги извън Варна.
Цена за транспорт:

до 20км. 10лв.
до 30км. 24лв.
до 50км. 40лв.
до 100км. 80лв.

Поръчай Балони ...

Полетата отбелязани със * са задължителни

Име *

Адрес *

Дата *

Час *

Телефон *

Email *

Поръчка*

Please leave this field empty.
Въведете символите от катинката *

captcha

ВАЖНО! Изчакайте потвърждение по имейл на вашата поръчка

Адрес :
Гр. Варна,
Ул. " Цар Иван Шишман 7 "
Обадете ни се! - 0888 27 28 02