За Нас > Парти Джак

Здравейте,

Ние сме Парти Джак. Фирмата е основана през 2004г. от Живко Василев в град Варна. Популярни сме с веселите детски тържества, които правим и балонените украси, но освен това предлагаме всичко което може да ви е нужно, за да организирате дадено събитие. Знаем какво и как да направим, така че да ви помогнем да празнувате щастливи и спокойни. Ако ние нямаме възможност да сме ви от полза, то със сигурност  ще ви насочим към най-правилното място за вас.

Организираме детски тържества, сватби, украси,  пиро-ефекти,  промоции, балонени украси за различни събития. Разполагаме с маси за кетъринг, столове, метални арки за изнесен ритуал, калъфи за столове, панделки, пана. Постоянно отдаваме под наем на сватбени агенти, хотели, ресторанти или за частни събития.

От 2012 година имаме собствен ресторант. Ние предлагаме самостоятелно настаняване на вашите гости – те ще се чувстват уютно като в собствения ви дом, а ВИЕ ще сте домакини в нашия ресторант!!!

Към всеки празник подхождаме с много внимание и винаги се стараем и даваме всичко от себе си, за да ви зарадваме.

Работим във Варна, но предлагаме украси и анимация в рамките на до 100км. от град Варна.
Цената ни за транспорт е 0,40лв. за километър.
до 20км. -10лв.
до 30км. -24лв.
до 50км. -40лв.
до 100км. -80лв.

Правим партита и украсяваме вашия празник и в Каварна, Балчик, Албена, Добрич, Силистра, Генерал Тошево, Шумен, Слънчев бряг, св. Влас, Несебър, Бяла, Обзор, Старо Оряхово, Девня, Суворово  и всички останалите по-малки градчета и села около тях.

Ако обмисляте събитие за София, Пловдив или Бургас имаме партньори, с които работим и можем да поемем ангажимент за украса, балони, анимация.

 

 

 

Поръчай Балони ...

15 + 5 =