Частни партита в ресторант Рататуй

При нас можете да празнувате по всеки повод. Рожден ден, кръщене, юбилей, малка сватба, събиране с колеги или просто частен купон.

Към офертата

Празнувайте детски рождени дни в парти ресторант Рататуй

Подарете специален празник на вашите деца. Парти с много музика, игри и танци заедно с аниматорите и диджейте на Парти Джак. Предлагаме пакетни цени с храна, напитки, украса и два часа анимация. Организирайте празника си бързо, лесно и удобно.  Най – голямото предимство е , че при нас ще празнувате само вие и вашите гости.

Банкети в парти ресторант Рататуй

Ресторант за събития Рататуй ви предлага уютна обстановка за да посрещнете вашите гости. При нас можете да празнувате по всеки повод. Рожден ден, кръщене, юбилей, малка сватба, събиране с колеги или просто частен купон. Най – голямото ни предимство е , че ще работим само за вас и няма да има други посетители освен вие и вашите гости.

Поканете Дядо Коледа в детската градина / училище или у дома.

Дядо Коледа ще почука на вратата и ще зарадва малки и големи. Предлагаме ви един добър начин да подарите подаръците на вашите деца, а защо не и на цялото семейство.

Коледни партита в ресторант Рататуй за деца

Коледа е специален празник за всички деца. Ние можем да го превърнем в едно незабравимо преживяване изпълнено с много игри, смях и детски усмивки.

Намери ни на картата