Фойерверки

Предлагаме ви професионално подбрани Фойерверки подходящи за семейни събирания, сватбени тържества, рожденни дни и дриги празнични поводи. Ние имаме така наречение най-поръчвани зари който са на цени от 350лв. като самата цена се определя от наситеноста и времетраенето.

Забавни изненади

Това е една от редовно търсените ни услуги. Можете да изненадате, приятел, колега, шефа или който и да е друг. Често ни поръчват тази услуга и за поднасяне на торта в училище на деца. Поднасяне на торта, балони, подарък или каквото вие сте си решили. Поднасянето се изпълнява от аниматор или актьор.

Кетъринг

Доставака на храна за събития. Съобразяваме се с вашите изсквания, подбираме най – добрите продукти и приготвяме всичко специално за вашият повод. Украсяваме с финес, готвим с любов и доставяме. Предотставяме , посуда, коктейлни маси, блок маси, и сервиз. Освен кетъринга предлагаме цялостна подготовка на вашият празник.

Детски партита

Подарете незабрашим празник на вашето дете ...

Най-голямата радост за нас е, когато децата са доволни от работата ни, което за щастие се случва ежедневно. На всеки детски празник най-важното е децата да се почувстват специални. Гордеем се със способноста си да ги разсмиваме, провокираме и организираме в различни забавни игри съобразени с възрастта им.

Научи Повече

Фирмени партита

За фирмите, които желаят да си направят тържество по какъвто и да е случай можем да предложим много разнообразни вариянти. Нашите предложения включват: Народни танци и танци кукери, Латино танци, Еротични танци от мъже, Кабаретна програма и Програма „Бурлеск”.

Сватбени тържества

Предлагаме ви украси за сватбени тържества. разлогаме с калъфи за столове, пана с платове, арки за изнесен ритуал., украса булчинската маса. И още избор диджей, видео и фото занснемане и рзлични атракциони.

Абитуриентски балове

Абитуриентският празник е един от най-специалните празници, който се помнят цял живот. За това ние от Парти Джак изготвихме списък с услуги съобразени с повода. За Абитуриентите предлагаме: кетъринг за изпращането, фотограф и видео оператор, украса на дома и ресторанта с балони, празнична заря, диджей.


Запитване за парти

2 + 3 =