За нас и какво представляват детските ни партита:
Най-голяма радост за нас е, когато децата са доволни от работата ни, което за щастие се случва ежедневно. На всеки детски празник най-важното е децата да се почувстват специални. Гордеем се със способността си да ги разсмиваме, провокираме и организираме в различни забавни игри съобразени с възрастта им.  За всеки наш аниматор е чест да е част от празника на малчуганите и да остане в техните спомени.

Видовете партита:
детски партита който предлагаме са най-разнообразни. След вече 13 години работа сме установили, че партитата с клоун и пират са най търсените от нашите  клиенти. Най-често рождените дни се правят в ресторанти без специални условия, а тези образи са най-цветни и децата ги приемат най-лесно. По- малките деца се впечатляват най – много от героите. За по големите пък предлагаме и само парти само с аниматор който да води различни забавни игри, но без да има специален грим или костюм или  пък диджей който да води детска дискотека. Най често възрастта на децата за който ни канят  от 1 до 16г.
Ще отбележим, че децата до 3 годишна възраст са малки за да може да участват в разнообразни игри, но с годините сме намерили правилния подход и към  тях. Надуваме им повече балони, правим им различни смешки и много често покрай по големите им приятелчета малките успяват да се включат в доста игри. Но ако всички гости са на възраст до 3 годинки е най – добре да се консултирате с нас за избор на правилната анимация. Една от тях например е балонено шоу.
Целта на всеки аниматор е да забавлява и разсмива децата. Игрите в повечето случай са построени така, че повече смешни а не състезателни за да оставим весели и незабравими спомени на всеки рожденик и неговите гости.

Как протичат партитата с аниматор:
Всяко парти, независимо от неговата тематика, протича с много забавни игри и смешки. Аниматора, винаги се съобразява с възрастта на децата и поднася игрите и закачките по начин отговарящ на възраста им. Децата на 5г. се радват повече на закачките, а десет – дванадесет годишните деца обичат да се чувстват по големи, затова и нашия подход към различните възрасти деца е различен. Анимациите, които предлагаме нямат нужда от музика, за да можем да забавляваме децата, но разбира се имаме и много музикални игри и ако мястото предразполага и има озвучаване правим и такива. Партито с диджей е подходящо за по-големи деца, ( от 9 г. нагоре ),  но е добре да се знае, че диджея не е аниматор и ако децата искат и забавни игри той може да не успее да се справи с тази задача, така добре както аниматорът. Аниматорите на Парти Джак се съобразяват винаги, с мястото и избраната тематика, за да може малчуганите да се забавляват. Всяко парти с аниматор завършва с поднасяне на тортата и специални рутуали за поздравления. В партито са включени балони, които са необходими за игрите. Ако желаете балони с хелий или други украси от балони можете да видите цените им в нашия онлайн магазин. Всички цени и оферти в сайта на Парти Джак са актуални.

Къде можете да поканите аниматор. Най-предпочитаните места са ресторанти, сладкарници, детски центрове, частни домове,  детската Градина, в еко парка, на поляната пред блока, на вилата, на плажа за плажно парти. Където и да е, ние винаги сме добре подготвени и се съобразяваме с избраното от вас място.

Видове детски партита:

Избора на вида парти много, често зависи от героите който харесва в момента детето. От опит мога да кажа, че какъвто и герои да изберете, малчуганите ще му викат клоуна. Малки изключения правят децата под 6 годишна възраст който вярват, че героя на тяхното парти е истинския. Каквато и да темата, анимацията въвлича малчуганите в приказния свят на избраното от детето парти, стараейки се игрите да са тематични.
Разбира се, може да бъде направено и парти по зададена тема от вас.

За тържеството:
Всяко парти протича с много и различни игри. Най универсалният и предпочитан вариант от малки и големи е Клоун. Възприема се най-лесно от всички възрасти и дава възможност за голяма импровизация на актьора(аниматор). Имаме и тематични партита, които се радват на много голям интерес сред децата, но те са подходящи за по-големи деца. Какъвто и герой да поканите, нашата главна задача е децата да се забавляват, да има много игри, смешки, балони и  закачки. И най-важното – ние не правим просто игри. Това го може всеки! Нашата цел е да ги поднесем възможно най-атрактивно и забавно за децата. Попитайте за нас и ще се убедите, че ние умеем това до съвършенство.

Партитата могат да са с един или двама аниматора. С двама актьора е по-интересно и забавно и винаги е приемано с много добри отзиви. Но ако гостите Ви няма да са повече от 10, не бихме Ви препоръчали този вариант.

За аниматорите ни:
Аниматорите ни са професионални актьори или специално обучени аниматори, специализирани в работата с деца, като всеки минава професионално обучение, за да може да се справя с палавите малчугани. Няма да ви лъжем, че не е лесно да се привлече вниманието на децата в света пълен с интернет игри и какви ли не чудесии, но истината е че няма по-голяма и радостна забава от истинските игри – такива, каквито ги помним.

Какво получавате:

Партито ще протече с различни игри и смешки, които са съобразени спрямо избраната тематика. В края на тържеството се поднася тортата и пеем всички заедно песента за Рожден Ден. Всички консумативи, които използваме за партитата, включително и балоните, които надуваме по време на тържеството, както и транспорта в рамките на града са включени в обявените
цени.

ОТ ВАС СЕ ИЗИСКВАТ  САМО  УСМИВКИ И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ 🙂

Свържете се с нас ...

11 + 15 =