Пиро ефекти / Фойерверки

Фойерверки

Предлагаме ви заря за семейни и  частни партита. Фойерверките могат да са с различна продължителност и наситеност от което се определя и цената. Заря който предлагаме са с добре подредени ефекти с начало, среда и хубав финал. Цените започват от 600лв. за времетраене около 60 секунди. Цените зависят както от времетраенето така и от интензивността на изстрелите.  В клиповете който сме споделили ще видите Фойерверки на различни места като на всяко има цена за да можете да се ориентирате. Ние комбинираме различни ефекти в подходяща арттистична последователност за да се пулучи заря с хубаво начало, красива среда на изпълнението и силен и динамичен финал. Спрямо бюджета можем да надграждаме повече и повече ефекти.
Трябва само да ни се обаадите и да си поръчате.

Сватба хл. Марина Във Варна сме правили заря навсякъде и сме запознати с почти всяко място. Правили сме зари и на Златни пясъци, Албена, Св.Св. Константин и Елена, Балчик, Добрич, Обзор, Бяла, както и в целия Варненски регион.

Уточняваме, че не продаваме самостоятелни пиро пакети  а само звършени зари с хубаво начло внимателно подбрави ефекти за средата и силен и красив финал.

Свържете се с нас ...

11 + 3 =