Видео заснемане

В тази страница ще се опитаме да Ви помогнем с избора на видео оператор.

Съвети за избор на видео оператор

* Хубаво е операторът, който ще заснема Вашия филм, да има достатъчно опит при снимането на сватби. Начинаещите неминуемо допускат грешки, а никой не желае точно филмът от сватбеното му тържество да бъде заснет некачествено, или с пропуски. Уверете се, че операторът или някой друг ще може добре да обработи филма преди да ви го предаде. Хубаво е да се снима и с повече от една камера, защото по този начин ще се обърне внимание на повече аспекти и гледни точки на сватбата. Попитайте оператора дали може да добави и специални ефекти към Вашия филм.

* Както фотографът, така и операторът е добре да бъдат професионалисти, но за да се сработят по-добре, е възможна една предварителна среща, на която да се уточнят някои подробности.

* Изборът между фотограф и видео оператор: – Когато сватбеният бюджет нарасне значително, някои решават да изберат между фотограф и оператор. Фотографът запечатва определени моменти, а филмът Ви позволява да видите сватбата във всеки един момент. Решете кое от двете е по-важно за вас. Ако изберете фотографа, е възможно да заснемете поне основните сцени от сватбата, и обратното. Едно от предимствата на заснемането на филм на DVD е, че то позволява на Вас, Вашите роднини и приятели, както и на идните поколения, да съживи отново сватбеният ден – там са хората, които означават за вас толкова много, музиката, гласовете. Всичко се съживява на видео или DVD. И така, ако така или иначе сте решили да похарчите пари за най-важния ден от живота ви, важни са и фотографът и операторът.

* Важна ли е добрата техника? – Добрата камера е важна за доброто техническо качество, но не гарантира и добро качество като цяло на филма, защото добрият филм се прави най-вече от един талантлив и креативен оператор. Изберете оператор, който обича работата си, обръща внимание на подробностите и е творец.

 

Видео оператори

Реджи Видео
0898 601 294
www.redgivideo.eu

Фотев Видео
0888 229 540
www.fotevfilm.net

Фотостудио Х
http://www.photostudiox.com

Анни видео и фото
http://annivideo.com

Алекс Вижън
0888 50 27 23

Видео и фото студио Мирела
http://www.mirelavideofoto.com/


Свържете се с нас ...

14 + 4 =