детско тържество


Детски партита с Парти Джак


        Най-голяма радост за нас е, когато децата са доволни от работата ни, което за щастие се случва ежедневно. На всеки детски празник най-важното е децата да се почувстват специални. Гордеем се със способноста си да ги разсмиваме, провокираме и организираме в различни забавни игри съобразени с възрастта им.  За всеки наш аниматор е чест да е част от празника на малчуганите и да остане в техните спомени завинаги :)


Видовете детски партита които
предлагаме са най-разнообразни. След вече десет години работа сме установили , че партитата с клоун и пират са най търсените от нашите  клиенти. Все пак най-често рождените дни се правят в ресторанти без специални условия а тези образи са най-цветни и децата ги приемата най-лесно. По малките деца се впечатляват най - много от различните герой. За по големите пък предлагаме и само парти с аниматор или  диджей. Най често възрастта на нашите клиенти е от 1 до 16г. Честно казано децата до 3г. нямат възможност да участват в различните игри, но затова пък останалите гости са винаги щастливи. А и с присъствието на аниматор всеки рожден ден става по весел и цветен. Ние знаем как да оставим весели и незабравими спомени на всеки рожденик и неговите гости.

Къде можете да поканите аниматор. Канили са ни на какви ли не места. И все пак най-предпочитаните места са ресторанти, сладкарници, детски центрове, частни домове,  в Детската Градина, в еко парка, на поляната пред блока, на вилата, на плажа за плажно парти. Където и да е ние ще се съобразим с условията и ще дадем всичко от себе си за да е забавно.
      Видове детски партита:


Анимацията въвличат малчуганите в приказния свят на избраното от детето парти. Игрите са тематични, а костюмите автентични. Може да бъде направено и друго парти, освен споменатите, по специална тема зададена от Вас.

 • Клоун
 • Балонено
 • Сървайвър
 • Полицейско
 • Каубойско
 • Пиратско
 • Индианско
 • Кеч парти
 • Войнишко
 • Магьосник
 • Нинджа
 • Фея
 • Пипи
 • Парти с дисководещ
 • други

za_saita_web_za_detski_p-3.jpg


   
За тържеството:
       Всяко парти протича с много и различни игри. Най универсалният и предпочитан вариант от малки и големи е Клоун. Възприема се най-лесно от всички възрасти и дава възможност за голяма импровизация на актьора(аниматор). Имаме и тематични партита, които се радват на много голям интерес сред децата, но те са подходящи за по-големи деца. Какъвто и герой да поканите, нашата главна задача е децата да се забалвляват, да има много игри, смешки, балони и много закачки. И най-важното, ние не правим просто игри. Това го може всеки! Нашата цел е да ги поднесем възможно най-атрактивно и забавно за децата. Попитайте за нас и ще се убедите, че ние умеем това до съвършенство.

       Партитата могат да са с един или двама аниматора. С двама актьора е по-интересно и забавно и винаги е приемано с много добри отзиви. Но ако гостите Ви няма да са повече от 10, не бихме Ви препоръчали този вариант.


За аниматорите ни:

      Аниматорите ни са професионални актьори или специално обучени аниматори, специализирани в работата с деца, като всеки минава специално обучение, за да може да се справя с палавите малчугани. Няма да ви лъжем, че не е лесно да се привлече вниманието на децата в света пълен с интернет игри и какви ли не чудесии, но истината е, че няма по-голяма и радостна забава от истинските игри - такива, каквито ги помним.


Какво получавате:


     Партито ще протече с различни игри и смешки, които са съобразени спрямо избраната тематика. В края на тържеството се поднася тортата и пеем всички заедно песента за Рожден Ден. Всички консумативи, които използваме за партитата, включително и балоните, които надуваме по време на тържеството, както и транспорта в рамките на града са включени в обявените
цени.
ОТ ВАС СЕ ИЗСИСКВАТ  САМО  УСМИВКИ И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ:)!