имате въпроси ?

0888272802

Балонени украси от Парти Джак

Предлагаме ви разнообразни варианти за украса с балони. Балоните имат способността  да създават настроение на всяко място и за това са много добър избор за украса. Те създават обем и пъстрота на всеки празник. Украсата с балони може да е делова и в два цвята за вечерно събитие или весела и шарена за парти. Всичко зависи от повода, мястото и целта на събитието.

Едни от най-търсените елементи за украса са арки, колони, балонени букети и балони с хелий.  При поръчка на няколко различни елемента предлагаме консултация за най-добрия вариант за украса на избраново от вас място. В онлайн магазина ни можете да намерите предложения за арки, колони и други елементи. 

Всяка украса се изпълнява според вашето изискване за дата и час в който искате да е готова. 
Цветовете за арки, колни, цветя и други елементи са по ваш избор. 
Повечето елементи се израбатват върху кострукции които когато балоните вече не ви трябват идваме да приберем. Арките и колоните, напарвени пред обекти трябва вечер да се прибират като наш служител ще ви обясни как.  


Балонени арки 

Арките са подходящи за поставяне на вход. Привличат много вниманието на всички и няма шанс да имате балонена арка и да останете незабелязани. Предлагаме два стандартни размера на арки на цени от 75лв. за арка за една врата и 110лв. за арка която е подходяща за големи входове. Цветовата гама е по ваше желание. Също така когато се налага правим арките по специални изисквания за размер и форма зададени от нашите клиенти. Влезте в нашия онлай магазин и разгледайте всичките ни арки. От вас остава само да кажете дата и час и арката ще е при вас. 


Цветя и букети от балони:


Букети и балонени цветя можете да използвате за украса на навсякъде. Те също издържат много. 


Фолиеви балони: 


Тези балони са направени под формата на различни фигури. Могат да се надуват с хелий или въздух, много са издръжливи и позволяват да се донадуват много кратно. Надути с хелий издържат повече от седмица с въздух месеци като разбира се се донадуват когато това е нужно. 

Балони с хелий: 


Това са латексови балони и са най-поръчвани за всякакви поводи. 
Издържат между 8 и 12 часа. Предлага се и технология за гобавяне на гел Хай-флоат като обработени с него издържат повече от 24 часа. 


Разгледайте ОНЛАЙН магазина ни. Представените продукти са най-търсените за украса с балони.
За декорация на тематични събития и желание  за други елементи предлагаме консултация. 

Видео клипове как правим украси с балони

Сравнение на продукти
Powered by Cloudcart