имате въпроси ?

0888272802

Балонени украси от Парти Джак

Предлагаме ви разнообразни варианти за украса с балони. Балоните имат способността  да създават настроение на всяко място и за това са много добър избор за украса. Те създават обем и пъстрота на всеки празник. Украсата с балони може да е делова и в два цвята за вечерно събитие или весела и шарена за парти. Всичко зависи от повода, мястото и целта на събитието.

Едни от най-търсените елементи за украса са арки, колони, балонени букети и балони с хелий.  При поръчка на няколко различни елемента предлагаме консултация за най-добрия вариант за украса на избраново от вас място. В онлайн магазина ни можете да намерите предложения за арки, колони и други елементи. 

Всяка украса се изпълнява според вашето изискване за дата и час в който искате да е готова. 
Цветовете за арки, колни, цветя и други елементи са по ваш избор. 
Повечето елементи се израбатват върху кострукции които когато балоните вече не ви трябват идваме да приберем. Арките и колоните, напарвени пред обекти трябва вечер да се прибират като наш служител ще ви обясни как.  

Полезна информация: 
За Арките и колоните:
Арките и колоните издържат повече от седмица. С тях можете да привлечете внимание към вашият търговски обет. Факт е, че когато има арка на входа потока на клиенти се увеличвана с над 70%. 
Цветя и букети:
Букети и балонени цветя можете да използвате за украса на навсякъде. Те също издържат много. 
Фолиеви балони: 
Тези балони са направени под формата на различни фигури. Могат да се надуват с хелий или въздух, много са издръжливи и позволяват да се донадуват много кратно. Надути с хелий издържат повече от седмица с въздух месеци като разбира се се донадуват когато това е нужно. 
Балони с хелий: 
Това са латексови балони и са най-поръчвани за всякакви поводи. 
Издържат между 8 и 12 часа. Предлага се и технология за гобавяне на гел Хай-флоат като обработени с него издържат повече от 24 часа. цената на балон с гел е 2лв. за брой. 

Разгледайте ОНЛАЙН магазина ни. Представените продукти са най-търсените за украса с балони.
За декорация на тематични събития и желание  за други елементи предлагаме консултация. 

Сравнение на продукти