имате въпроси ?

0888272802

Балони с хелий

Балоните с хелий са радост за малки и големи. С тях много лесно се постига празнично настроение във всяко пространство. Декорацията им е лесна и бърза и може да се направи от всеки.

Добре е да се знае, че балонът с хелий издържа във въздуха от 8 до 12 часа. Така че поръчвайки, се съобразите и с часа, за който ще ви трябват. Ако искате балоните с хелий да издържат минимум 24ч. можем да постигнем това със специалната технология на Хай-флоат гел Като цената на балона става 2лв.
Фолиевите балони надути с хелий издържат повече от седмица и могат да се донадуват много кратно. 
Предлагаме и надуване с хелий балони на клиента, като цената зависи от размера на балони, но не можем да гарантираме колко ще издържат

 • Балоните биват:
  Пастелни и едноцветни. Може да изберете микс от цветове (шарено и весело) или да изберете определен цвят, който ви подхожда на цялостното събитие.
 • Балоните с щампа са с различни картинки:
   Надпис Честит Рожден Ден, на цветчета, на пеперудки,  на точки и още и още. Балоните са пъстри, весели и много красиви. При балоните с щампа не се предлагат варианти за избор на определени цветове а само шарени и пъстроцветни.
 • Балони металик / перлени: 
  Това са балони с бляскава повърхност които изглеждат по-стилно от пастелните цветове. Подходящи са за всякакви поводи.
 • Фолиеви балони:
   Тези балони са под различни форми като например, принцеса, конче, мики и мини маус, пеперуда, тъгър, миньони, маша и мечока, цифри и много други. Балоните са с различна големина и от това се определя и цената. 8лв. 12лв. 16лв. или друга. Освен, че са много красиви, балоните от фолио са и изключително издръжливи. Надути с хелий издържат минимум седмица а с въздух още повече. Друго предимство е, че могат да се надуят и да създават весело настроение многократно

Всички балони с хелий са вързани на ленти с дължина минимум 2 метра, защото иначе ще отлетят в небето.
Вижте нашият ОНЛАЙН магазин

Доставка:
Предлагаме доставка на балони до всяко място където желаете и в час удобен за вас. Всички поръчки над 24лв. са с безплатна доставка за Варна, а за останалите доставката е 5лв.Приемането на доставки за балони е добре да се направи поне един ден по-рано. / Доставка до Св. св. Константин и Елена – 5лв. Доставка до Златни пясъци – 10лв. /

Доставка от днес за днес:
Ако желаете да поръчате балони от днес за днес може да се обадите и да ги вземете от нашия офис.    (разбира се ако имаме възможност бихме могли да ги доставим с цена за доставка – 5лв. )

Декорация:
Доставката на балони не включва декорация. Цената за декорация е 5 лв. и се уточнява предварително за да предвидим време и място за паркиране

Доставка на балони много рано или късно вечер:
Извършваме доставки както много рано, така и късно вечерта. Доставката на балони за часове преди  9:00 и след 19:00 е 10лв. допълнително.

Купуване на балони от нашия офис:
Можете да вземете балони от офиса ни по всяко време. Но, за да не се разочаровате идвайки на посочения в сайта ни адрес уточняваме , че не сме магазин и за да вземете балони от офиса ни трябва да ни се обадите предварително за да сме на разположение. Благодарим ви !

Доставка до други градове: 
Предлагаме доставка на балони до други градове само в ненадуто състояние. 
Цените на балоните са различни според техния вид. Доставките са чрез куриерска фирма с наложен платеж. 

Онлайн магазин

Детски животинки цифри надути с хелий - размер: 40' (101.6 см.)
Детски висококачествен голям фолиев балон, В него хелият се задържа до 4 седмици. Балоните са с клапа, което ...
16,00 лв.
Балон Коте розово надут с хелий - размер: 36′ (91 см.) №225
Висококачествен голям фолиен балон котенце. В него хелият се задържа до 4 седмици. Балонът е с клапа, което ...
9,00 лв.
Цифри балони сребърни надути с хелий - размер: 40' (101.6 см.)
Балонени цифри в сребърен цвят. Чудесен подарък за празнуване на годишнини.  Балонат е с клапа което позволява ...
16,00 лв.
Балон щампа " На добър час" с хелий миксирани цветове - диаметър 30 см.
Балони с хелий.  Важно: Латексовите балони надути с хелий издържат от 8-12 часа. предвидете часа за доставка ...
1,40 лв.
Сравнение на продукти