имате въпроси ?

0888272802

Печат на рекламни балони

Балони с напечатано вашето лого или послание върху балон.

Печата на балони е подходящ за презентации и рекламни кампании. Напечатаните балони се раздават надути с хелий или на пръчка за балони. Факт е, че всеки иска да си вземе балон, за него, за детето, за внучето. Така вашето лого или послание ще бъде видяно от всички покрай който ще мине балона. Ако организирате събитие за вашата фирма, то украсата с балони с вашето лого ще придаде допълнителна стойност на фирмата.
Печат на лично послание е другата причина за да направите печат на балони и да впечатлите един или много приятели в зависимост от повода.
Минималното количество за печат е 100 бр. с един и същи цвят на печата.

  • Цени за печат на балони с диаметър – 32см. / 

  • от 100 до 500 бр. – 0,44 лв
  • от 500 до 1000 бр. – 0,40 лв
  • над 1000 бр.- 0,37 лв

Цената е за едноцветен, едностранен печат за пакети от по 100бр. Времето необходимо за изпълнение обикновено е между е 5 и 10 дни.

Какъв трябва да ми е файла на щампата ? 
За да може файла да се подготви и напечата върху балон трябва да ни изпратите файл във Векторен формат и ако има текстове, те да са в криви. Картинки, снимки или pdf файлове не са подходящи. Обикновено векторния формат е в coreldraw или photoshop.

 


Експресни поръчки за щампирани балони: 

Избаботка на щама върху балони от 2 до 4 дни струва 30% допълнително
/ цените са за печат на 100бр. с един и същи цвят на логото. При желане за печат на 50бр. с един цвят и 50 бр. с друг цвят се заплаща 15лв. допълнително / 

Наши клиенти са:  Филбо-Пътят на водата,  Хепи,  Боарон,  Мол Варна,  LC Waıkıkı,  TBI bank,  Далкия Варна,  Хумана -магазини,  Верига магазини  – ЕЛИТИС,  Хоризонт,  Коника Минолта,  Buking.com,  Kenvelo,  MALAVISTA,  Хипер Маркет Аветисян, Boehringer,  БЧК, Tavex – злато и валута,  Булавто,   Tempo sport, Roberto Zago, и още и още малки и големи компании.

  • За балоните предлагаме още:
  • Пръчки за балони с чашки –  10лв. за 100бр.
  • Надуване на балони и  слагане на пръчка или лента  – 20лв. за 100бр
  • Доставка до място в град Варна на 100бр. надути балона – 5лв.


Балоните, с които работим са висококачествени професионални балони на
италианската фирма Гемар.

Сравнение на продукти
Powered by Cloudcart