имате въпроси ?

0888272802

Независимо какъв е повода ви при нас можете да празнувате всеки празник като
рожден ден, кръщене, юбилей, малка сватба, събиране с колеги или просто частен купон. Най – голямото ни предимство е, че ще работим само за вас и няма да има други посетители освен вие и вашите гости. Имаме собствено диджей оборудване и възможност за прожектиране на мулти-медиа и караоке. 

 

Можете да изберете от няколко варианта: 

1. Наем на зала - 30лв. зе един час / за частно парти, презентация, релкламно представяне на продукти, четене на лекции и други/ 

2. Коктейлно парти - Блок маса с храна и напитки от избрано предварително меню от ресторант Рататуй. 
Цена на час за наем зала - 20лв. 

3. Парти банкет: предварително избрано три, четири или пет степено меню по ваше желание. 
Предястие, аператив, салата, основно, десерт. Без наем на зала, но с минимална стойност на резервацията ви в размер на 400лв.


ВЪПРОСИ и Отговори
1. Може ли да си внесем алкохол и наши неща за почерпка - ДА !
2. Сами ли ще бъдем по време на партито - освен нашия персонал - ДА !
3. За колко часа можем да ползваме ресторанта - Обикновено едно събити протича до 5 часа или до 1:00ч.
за по - късни часове ще начислим допълнителна сума за нощен труд на персонала. 
4. Можем ли да имаме диджей, украса и други атракциони - Да, ще можете. Ще ви предложим избор на всичко от Парти Джак ЕООД, но ако имате желание за други колеги /аниматори, Ди джеи, фотографи и т.н/ , които сте си харесали ще можем да го коментираме. 
5. Можем ли да пушим в ресторанта -  за огромно съжаление на пушачите НЕ. Цигарения дим попива в стените, а ние искаме и следващите ни клиенти да са доволни. Важи и за електрони цигари, които димят. Също така пушенето в затворени обществени помещения е забранено със Закон. 
6. Къде да паркираме -  можете да паркирате на многото паркинги около ресторанта. Например на Морска гара, ЖП гара или където намерите място в квартала. Ако е в делничен ден в час преди 19:00ч. си пуснете SMS към синята зона.  Всъщност най-добият вариант да отидете на парти е с такси. Така ще се черпите колкото си искате. 
Оставаме на разположение за допълнителни въпроси и оферти. 

тел. 0888272802

 

 

Вижте видео от частни партита в Рататуй

Сравнение на продукти
Powered by Cloudcart