имате въпроси ?

0888272802

Ресторант който работи само за частни партита. Това е Рататуй, един проект на Парти Джак.  За вас сме подготвили напълно завършени оферти. Така че да няма нужда да мислите за каквото и да е друго. Предлагаме ви и безплатна консултация за всичко свързано с вашия празник. 


Рождени дни

Детски партита в Рататуй. Дори да поканите целия клас на вашия празник, пак ще има достатъчно място за танци и игри. Ние ще работим само за вашето тържество. В пакетната ни цена влизат два часа анимация и украса с балони. Предлагаме и избор на меню което приготвяме в нашата кухня.


Банкети и фирмени партита

Търсите място за предстоящия ви празник. Искате да направите супер як купон, но... не искате някакви си непознати да се навъртат на около. Ако е така, това означава, че точно вие сте нашите потенциални клиенти. 
Или пък имате нужда да наемете помещение за работна среща, презентация и така нататък, но да го ползвате само вие. Това означава, че и в този случай отговаряте на описанието за наш потенциален клиент. 
Оставаме на разположение за всякакви въпроси!


Кетъринг от Рататуй

Кетъринг от Рататуй. 
Най-важното нещо е да уточним какво представлява нашия кетъриг. 
В офертата има малко неща, но сме подбрали най-предпочитаните от нашите клиенти. Работим само за частни партита и лични празници. Което означава, че всичко което ще приготвим за вас ще е заредено специално за вашата поръчка. И най-важното, изберете нашия кетъринг само ако за вас има значение с какво се храните. 

Сравнение на продукти
Powered by Cloudcart