имате въпроси ?

0888272802

Поканете Дядо Коледа

Дядо Коледа

Дядо Коледа е най-търсеният образ за цялата година. Ангажират ни за дома, в детски градини, в офиси, на коледни банкети и къде ли не.  За детски градини и училища предлагаме варианти, които са до един час, като за нас няма значение колко са децата. От опита, който имаме знаем, че не е важно колко време ще стои при децата, а какво впечатление ще остави в тях.

 Цени за посещения в училища детски градини, офиси. 
Дядо Коледа – 80лв.
Дядо Коледа и Джудже – 160лв.
Професионален фотограф – 70лв.
( получавате ЛИНК  от където ще можете да си изтеглите снимките.   )

У дома, на фирмено парти, 
Посещение на Дядо Коледа у дома  – 80лв.
Дядо Коледа на фирмено парти / вечерно участие / за коледна томбула и раздаване на подаръци  – 120лв.
Ако заявите Дядо Коледа за бъдни вечер или коледа до 21.12.2017. е на цена – 80лв.
Заявки за Дядо Коледа за бъдни вечер или коледа след 21.12.2017г. е на цена – 100лв.

Как протича посещението на Дядо Коледа в
детските градини и училища ?
Ако учителите са подготвили много дълга програма е добре той да влезе на края. Нека не пропускаме факта, че все пак идва от северния полюс и стоенето на стол до елхата в топла стая може да го разтопи. Влизането на белобрадия старец е съпроводено с „хо – хо – хо” и въпроси: Къде са децата? Още тук много често се получават и първате шеги с малчуганите. След като Дядо Коледа се настани удобно, се запознава с децата. Всяко има възможност да му каже стихче или песничка. Също така ще задава различни върпоси на децата и ще се старае да ги разсмее, но моля не бъркайте образа на Дядо Коледа с аниматор. Той е сериозен образ и не прави игри и смешки.

След кратките разговори с децата идва ред за раздаването и на подаръците. Тук ще кажем , че ако някое джудже е пропуснало да надпише подаръка, се получава неприятна суматоха и съмнителни детски погледи. Има случаи, в които всички подаръци се оставят с чувал така, че учителите да им ги раздадат по късно. Това се прави при по-дълги програми , когато са много деца и по усмотрение на организаторите. При влизането при децата в чувала има само няколко подаръка, а останалите са оставени пред вратата и за тях помагат родителите. Пак ще кажем на джуджетата, че в дестките градини и училища е добре да изберат не много големи подаръци, защото децата ще имат възможност да получат най-големите си подаръци в коледната нощ.

Колко време ще е посещението на Дядо Коледа в детската градина – училище –офиса ?


Отговора на този въпрос е колкото е нужно, за да може всяко дете да получи подарък и да се запознае с Белобрадия старец. Но от опита ни можем да кажем, че обикновено това е между 20 и 40 минути. Разбира се ние винаги си отделяме час време, за да можем да реагираме в извънредни ситуации така, че всяко дете да е доволно.

За снимките

Ако имате поръчан професионален фотограф от нас той знае как да снима всяко дете. Ако ще снимате вие, моля пригответе си телефона или апарата навреме, за да няма сърдити и пропуснати деца.

Дядо коледа и дома

И така, след като вече сте си поръчали специално посещение на Дядо Коледа, той ще ви се обади няколко минути преди да стигне до вашия адрес. В днешно време почти всички комини са запушени, така че ще влезе през вратата. На въпроса: Къде са елените? ще ви отговори , че те са в гората, защото при нас рядко има сняг, а и от летището не ни позволяват да правим нощни полети над града. Когато децата са повече, напомняме на джуджетата да не забравят да надпишат подаръците.  За мама, тати , баба или дядо ще кажем, че децата много често се притесняват при срещатата си с Дядо Коледа ( особенно в техния дом ) и ако това се случи, малко помощ за стихче или песничка ще им бъде много полезен.

Колко време ще е при нас Дядо Коледа ?

Посещенията у дома обикновено е за около 15 до 20 минути. Това време е предостатъчно, за да може да се обърне внимание на децата и да им се поднесат подаръците. Но молим, ако сте се събрали 20 човека с 10 – 15 деца и искате да поднесем подаръци освен на малките, а и на всички останали, да ни кажете предварително, за да предвидим нужното време и да ви предложим най-добрата оферта за това. Нашата задача е да оставим прекрасно впечатление в децата и за нас е най – голяма радост, когато ги чуваме да си шушукат „ това е истинският” !

Сравнение на продукти
Powered by Cloudcart