имате въпроси ?

0888272802

Поканете Дядо Коледа в детската градина или училище

ВИЖТЕ ВИДЕО НА ДЯДО КОЛЕДА ОТ ПАРТИ ДЖАК

Дядо Коледа в детските градини и училища. 
Как протича посещението: 
Учителите подготвят програма за посрещане на белобрадия старец. Добре е той да влезе в края на тържеството за да не разсейва децата и да не забраят техните снихчета и песнички. Влизането на белобрадия старец е съпроводено с „хо – хо – хо” и въпроси: Къде са децата ? Още тук много често се получават и първате шеги с малчуганите. След като Дядо Коледа се настани удобно, се запознава с децата. Всяко има възможност да му каже стихче или песничка. Също така ще задава различни върпоси и ще се старае да ги разсмее. 

След кратките разговори с децата идва ред за раздаването и на подаръците. Тук ще кажем , че ако някое джудже е пропуснало да надпише подаръка, се получава неприятна суматоха и съмнителни детски погледи. Има случаи, в които всички подаръци се оставят в общ чувал така, че учителите да им ги раздадат по късно. Това се прави при по-дълги програми , когато са много деца и по усмотрение на организаторите. При влизането при децата в чувала има само няколко подаръка, а останалите са оставени пред вратата и за тях помагат родителите.

Цена: 80лв. 

Въпрос ? 
Колко време ще е посещението на Дядо Коледа в детската градина – училище ?

Отговора на този въпрос е колкото е нужно, за да може всяко дете да получи подарък и да се запознае с Белобрадия старец. От опита ни можем да кажем, че обикновено това е между 20 и 40 минути.

Резервирайте посещение за вашите деца на телефон: 0888272802

Сравнение на продукти