имате въпроси ?

0888272802

Поканете Дядо Коледа в детската градина или училище

ВИЖТЕ ВИДЕО НА ДЯДО КОЛЕДА ОТ ПАРТИ ДЖАК

Дядо Коледа в детската градина или училище

Най-голямото щастие за малчуганите е Дядо Коледа да им подари подаръците лично. 
Описваме важните неща които трябва да знаете когато го поканите на вашето тържество. 


1. Имаме тържество, кога е най-добре да се появи ?
При програма която се изнася пред родителите е добре Дядо Коледа да влезе в края на тържеството за да не разсейва децата и да не забраят техните снихчета и песнички от притеснение. 

2.Какво се случва в началото ?
Влизането на белобрадия старец е съпроводено с „хо – хо – хо” и забавни шеги с малчуганите. След като Дядо Коледа се настани удобно, се запознава с децата. Всяко има възможност да му каже стихче или песничка. Също така ще задава различни върпоси и ще се старае да ги разсмее. 
След кратките разговори с децата идва ред за раздаването и на подаръците.

3.Какви да са подаръците?
Подаръците може да са всякакви. Но от опит ще споделим, че е добре да са ако не еднакви, то поне сходни по размер. Децата много често си мислят, че по големия подарък е по хубав което както знаем не е истнина, но... :) 

4.Как ще разбере кой подарък за кого е? 
Тук ще кажем , че ако някое джудже е пропуснало да надпише подаръка, се получава неприятна суматоха и съмнителни детски погледи.
Има и случаи, в които всички подаръци се оставят в общ чувал така, че учителите да ги раздадат по късно. Това се прави при по-дълги програми , когато са много деца и по усмотрение на организаторите като разбира се се обявява на висок глас за да няма разочаровани мъници. 

5.Колко време ще е посещението на Дядо Коледа в детската градина – училище ?

Отговора на този въпрос е колкото е нужно, за да може всяко дете да получи подарък и да се запознае с Белобрадия старец. Ние винаги имаме на разположение около 50 минути за всяка група. Но от опита ни можем да кажем, че обикновено посещението на дядо коледа е между 30 и 40 минути което зависи от подготовката на децата с песнички, стихчета и ще има ли индивидуални снимки или само обща. 

Резервирайте посещение за вашите деца на телефон: 0888272802

Сравнение на продукти
Powered by Cloudcart